Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


B-17 vitamint tartalmazó élelmiszerek

Kb. 1200 növény tartalmaz B17 vitamint. Ebből néhány itt:

Keserű mandula

Sárgabarackmag

Almamag, körtemag

Szilvamag, cseresznye mag

Nektarin mag

Őszibarackmag

Galagonya

Köles

Hajdina

Lenmag

Mungobab

Limabab

Kukorica

Búzafű lé, árpa

Makadámdió

Kesudió

Bogyósok: málna, eper, ribizli, árpa, szeder, quinoa, egres, eperfa. Vadon élő bogyósok nagyobb mennyiségben tartalmaznak B17-et.

Spenót, lucerna, eukaliptusz levelei.

Yam, manióka, édesburgonya

A B17 vitaminban gazdag étrendhez tartósan igazodó emberek közül még senki nem lett rákos.

Hogy működik a B17 vitamin?

Csak a rákos szövetekben van jelen 100-szor nagyobb mennyiségben a normál szövetekhez képest a bétaglükozidász enzim, amely a kötésből kiszabadítja a ciánt és a benzaldehidet. Mindkettő erős méreg, de egymás hatását többszörösen felerősítik és elpusztítják a rákos sejteket. Az egészséges szövetekben a rodanéz enzim van, amely nem engedi ki a mérgeket, hanem igen hasznos anyagokat állít elő belőle. A benzaldehid oxidálódva Benzoesavvá alakul.

A Benzoesav jótékony hatásai:

Reuma gyógyító, fertőtlenítő, fájdalom csillapító hatás. Előrehaladott ráknál tapasztalt erős fájdalmat narkotikumok segítsége nélkül csillapítja. A cián kén jelenlétében tiocianáttá alakul. A tiocianát természetes vérnyomás szabályzó szer, és a B12 termeléséhez alapanyagot szolgáltat. Növeli a vörösvérsejtek számát, védi a fogakat és a beleket.

A laetril sokkal hatékonyabb az összes többi rákterápiánál és megelőző módszernél. Az egyetlen létező lehetőség a rák teljes legyőzésére.

https://gyogyszernelkul.com/rakellenes-b17-vitamin-az-almaban-es-a-bogyosokban/

Annak ellenére, hogy az FDA-rendeletet követően számos gyógyszeripari vállalat leállította a termelést a B17-vitaminnal, a modern fogyasztó továbbra is hozzáférhet az amigdalin étrendkiegészítőkhöz:

  • Amygdalin Forte;
  • „Laetril”;
  • "Metamigdalin";
  • «Vitalmix Recnacon 17».

A készítmények összetétele eltérhet, de hatóanyagként mindegyik tartalmaz B17-vitamint. Az amygdalin-kezelésre vonatkozó utasítások minden egyes gyógyszer esetében eltérőek.

https://naturhirek.hu/2012/12/20/laetril-b17-vitamin-vagy-barackmag-a-rak-ellenszere/

+

Tanulmányok kimutatták, hogy a citromfű segíthet a rák leküzdésében, miközben az egészséges sejteket érintetlenül hagyja. Ennek oka, hogy a citrát vegyület gyulladásgátló hatású. Hatékonyan gátolja a ráksejt növekedést, miközben apoptózist, sejthalált indukál a rákos sejtekben.

A rozmaringban található karnozol- és urzolsav összetevők fejtenek ki aktív hatást a rák megelőzése érdekében.

A kurkumában található kurkumin megállítja a daganatnövekedést, és megelőzi az daganatok kialakulását azáltal, hogy megakadályozza a tumorokban az új erek képződését. Ezenkívül a DNS-termelést is kikapcsolja a rákos sejtekben. Tablettában is kapható.

A fokhagymában lévő több, mint ötven vegyület képes lehet a rák kialakulásának visszafordítására. Ajánlott napi mennyiség 15 gerezd, amit nyersen, párolva, sütve vagy szárított por formában szedhetünk.

A lenmag egyik rostjának, a ligninnek sokrétű rákellenes hatást tulajdonítanak. 

A gyömbér képes lehet a daganatképződéshez nélkülözhetetlen kémiai reakciókat gátolni. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

simogyorgy54@gmail,com

(Simo Gyorgy, 2022.03.16 16:39)